Fairyhill Nerina

VH20-017-0040 | Päiväkirja & Sukuselvitys | Kisakalenteri

Fairyhill Nerina - - "Nerina"
Syntymäaika 26.07.2018 (12-vuotias)
Rotu & Skp minishetlanninponi, tamma
Väri & Säkä rautias mushroom, 80cm

Omistaja EmmiN. VRL-03385
Kasvattaja Fairyhill Ponystud, DK

Koulutustaso noviisi

Nerina saapui meille mutkan takaa Tanskasta ystävän suosittelemana. En ollut edes nähnyt tammaa aikaisemmin, mutta pitkän juttutuokion jälkeen päätin antaa tälle tammalle mahdollisuuden. Tuo mahdollisuuden antaminen tuntuu kuitenkin nyt hyvin kaukaisuudelta, enkä edes ymmärrä miksi edes harkitsin niin pitkään ponin ostamista. Nerina on nimittäin ihan mahtava persoona, ihanan värinen ja kaiken lisäksi hyvä valjakkoponi.

Jos naapurin lapsilta kysyttäisiin tallin lempiponia, olisi monien vastaus Nerina. Se on loistava lasten kanssa - rauhallinen, sosiaalinen, kiltti ja todella varovainen. Tämän kanssa ei koskaan tarviste pelätä, sillä se osaa todella käyttäytyä fiksusti on kyseessä sitten vauva tai vaari. Nerina kulkee ihmisen perässä kuin koira ja sitä voi jopa pitää pihalla vapaana. Monesti syksyisin otan sen pihalle kanssani hengailemaan kun haravoin pihaa tai vaihtoehtoisesti kesäisin viereeni syömään nurmea, kun otan aurinkoa kuumana kesäpäivänä.

Ajossa Nerina on yritteliäs, kohtalaisen reipas ja nopeasti uusia asioita oppiva. Kohtalaisen reippaalla tarkoitan sitä, että pääasiassa tamma kulkee eteen omalla moottorilla. Joskus sitä joutuu kuitenkin hieman patistamaan eteenpäin, etenkin kesäkuumilla keleillä. Nerina lähtee aina mielellään töihin eikä kiukuttele varustaessa. Varusteiksi riittää perus valjakkovermeet ilman lisäremeleitä. Parhaimmillaan Nerina on ehdottomasti koulukokeessa. Kestävyydessä Nerina ei loista, mutta suoriutuu se siitäkin. Poni lähtee mielellään treenaamisen lisäksi rennoille maastoretkille yksin tai porukassa. Tammaa on käytetty myös talutusratsuna pienillä lapsilla, tosin satulaa se ei omista, joten lapsen tulee omata tasapainoa.


i. Larock van Sheja
rautias mushroom, 82cm
evm
ii. Fladbogie Skipper
rautias mushroom, 81cm
iii. Jumping Flash
rautiaanpäistärikkö, 78cm
iie. Little Dahlia
vaaleanrautias, 86cm
ie. Cherrylees Dercia
voikko, 77cm
iei. Toxic Twisty
voikonkirjava, 80cm
iee. Wermont Cecily
punahallakko, 76cm
e. Fairyhill Laticha
vaaleanrautias, 79cm
evm
ei. Fairyhill Hercules
rautiaankirjava, 87cm
eii. Cumblewick Karma
ruunikonkirjava, 90cm
eie. Lady Sunshine
punarautias, 80cm
ee. Clopton's Spring Swift
vaaleanrautias, 77cm
eei. Starcaps Alaric
voikko, 79cm
eee. Hallandale Joyfull
rautias, 82cm


Kuvat ovat tallin omaisuutta / Kuvien kopioiminen kiellettyä!Ulkoasu © M Layouts
Tämä on virtuaalihevonen - This is a sim-game horse